Schutting plaatsen in Veenendaal, Ede, Rhenen en omstreken?

Wilt u een nieuwe schutting laten plaatsen of een oude schutting onderhouden of vervangen in Veenendaal, Ede, Rhenen en omstreken? De Klussenier André van Mastrigt is uw klusbedrijf!

Volgens ons heeft een tuin maar één doel: U wilt er van kunnen genieten! Of het nu gaat om een groene plantrijke of juist betegelde tuin, u wilt met het mooie weer gewoon lekker buiten kunnen zitten. Toch?

Zo ja, dan is het wel zo fijn om ook te beschikken over wat privacy. En dan is een schutting wel enorm handig!

Welke schutting past het beste bij uw tuin?

Met een schutting in de tuin zorgt u voor afscherming van uw tuin. Hierdoor kunt u van meer privacy genieten. Daarnaast kan de schutting de tuin direct een ander aanzicht geven. Het kiezen van de juiste soort schutting kan erg lastig zijn. Er zijn veel verschillende soorten schuttingen. Daarom hebben wij voor u een aantal opties op een rijtje gezet. Mocht u niet weten welke schutting het beste voor u is, dan kunt u De Klussenier André van Mastrigt altijd om een advies vragen. 

Betonnen schuttingen

Een betonnen schutting is een zeer stevige schutting door de betonnen schuttingpalen. Een ander voordeel is dat een betonnen schutting weinig tot geen onderhoud nodig heeft. Omdat een betonnen schutting in vele verschillende soorten te krijgen is, kunt u de schutting naar eigen inzicht samenstellen. Een betonnen schutting wordt vaak gekozen om de tuin af te schermen van geluid en wind.

Draadschuttingen

Draadschuttingen zijn in verschillende soorten en maten te krijgen. U kan kiezen voor een meer open draadschutting, maar het is ook mogelijk om de draadschutting geheel gesloten te kiezen. Een draadschutting is een van de meest gebruikte schuttingen om een woning af te schermen. Het voordeel van een draadschutting is, is dat het een goedkopere soort schutting kan zijn. Daarbij is een draadschutting een onderhoudsvriendelijke type schutting.

Houten schuttingen

Een houten schutting is een van de meest veelzijdige soorten schutting. Op het gebied van hout zijn de mogelijkheden eindeloos, wat een groot voordeel is bij het kiezen van een schutting. Daarnaast is een houten schutting een warm en natuurlijk product. Dit geeft direct een warme sfeer aan elke tuin. 

Kunststof tuinschermen

Kunststof tuinschermen worden steeds meer gebruikt in tuinen. De belangrijkste redenen om voor kunststof tuinschermen te maken is dat de schermen relatief goedkoop zijn, lang meegaan, weinig tot geen onderhoud vereisen en gemaakt zijn van gercycled materiaal, wat goed is voor het milieu.

Natuurlijke omheining

Houdt u van de natuur? Dan is de natuurlijke omheining wat voor u! Wel zult u geduld moeten hebben met de groei en wat meer moeten doen qua onderhoud. Hopelijk houdt u van tuinieren!

Steenkorven

Op dit moment zijn de steenkorven dé trend in de tuinwereld. Met steenkorven kunt u ervoor zorgen dat u uw tuin een moderne en strakke uitstraling heeft!

De huidige schutting renoveren

De mogelijkheden voor het plaatsen van een nieuwe schutting zijn zeer groot. Maar wat nou als u al een schutting heeft die alleen maar een opknapbeurt nodig heeft? Ook hiervoor kunt u terecht bij De Klussenier André van Mastrigt. Hij helpt u graag bij de renovatie van uw schutting,

De Klussenier André van Mastrigt, uw veelzijdige vakman

De Klussenier André van Mastrigt
De Klussenier André van Mastrigt

Kamgras 31
3902 BA Veenendaal

Dien uw offerte-aanvraag in   

0318 50 13 92
06 4093 6373
a.vanmastrigt@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 56126751

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier André van Mastrigt

 
Loading...